I dag har jag haft en riktigt rolig clinic i Kinna! Det var riktigt sugna roping elver och då är det alltid roligt!!!! Ann-Louise Rotting hade med två hästar så även jag hade en häst att rida! En häst jag verkligen gillade. Jag har ridit den en gång förut men aldrid så mycket som i dag…

Efter denna trevliga dag så var det fortfarande lite ljus kvar när jag kom hem men ingen större ide att köra igång med träningshästarna, då dom alla får gå i morgon istället! Så jag började träna inför utmaningen som jag har fått utav Linnea! Nämligen att jag ska springa ett lopp i maj! Jag tror att loppet kommer att vara 2,1 mil långt och i dag sprang jag 5 km tror jag. Ska åka och mäta med bilen sedan. Kilometer nummer två var tyngst! Den första gick bra och när jag hade avverkat den andra gick det faktist ganska bra. Så en halv mil känns det som att jag klarar av men det är ju givetvis långt kvar till 2,1 mil!

Nu är det några boxar kvar att mocka och sedan lite insläpp utav hästar och lite fodring. Sedan blir det nog. Lite Chips och dipp och en film kanske då Emmas mamma Carola och Emmas yngsta lillasyster Saga är på besök.

/ Tommy.