Nu var det dator dags! Ni som vill se mina hopp bilder får vänta till i morgon för Emma har somanat och det är hon som står för foto jobben! Hur som är jag ännu lite lyrisk över hur bra hästarna gick i dag! Det är härligt att vara ledig fast det slår inte en riktigt bra arbetsdag!

Robin är också hemma, vilket är jätte skönt, även om man nu får börja plocka lite kylskåpsmagneter och annat som han flyttar runt på och kastar i kring sig! Ja faktum är att man faktist saknar allt extra jobb som blir!

I bilen i dag kom jag att tänka på den tiden då jag bodde granne med Charlie Blomqvist och Henrik Fittinghoff i Hjo på Ulvhult Säteri! Vilket på många vis var en väldigt rolig tid! Ja det jag kom att tänka på var en häst som hoppade ur sin hage och vi gick alla tre för att hämta den ute på en stor åker. Vi fick tag i hästen men det var bara det att den inte var ledtam, så det stack, men envis som jag kan vara ibland bestämde jag mig för att inte släppa. det är bara det att jag lyckas inte få runt hästen och mina ben kan inte springa lika fort som ett galopperande halvblod. När mina ben inte kunde springa fortare så ramlade jag, men jag hade ju bestämt mig för att inte tappa hästen och åkern med högt gräs var mjuk så jag åkte på magen efter hästen som skena allt va den orkade…. Jag ser ingen ting då gräset är säkert en halv meter högt eller mer och jag ligger platt på mage. Bara hoppas på att inte möta en sten eller något annat. Jag glider nog desutom ganska lätt på gräset så jag bromsar nog inte hästen nämnvärt!

Men den stannar tillslut. Var på jag försöker resa mig! När hästen ser min huvud sticka upp ur gräset då jag reser mig blir den skrämd och sticker igen…. Dags för en åk tur till! Henrik och Charlie skrattade så dom nästan grät åt mig! Det såg nog rätt roligt ut!

Jag vet en annan kille som gjorde en liknande grej. Han var ute och gick med sin unghäst längs med en skogsväg. Hästen blir rädd och drar, var på han ramlar rullar ner i ett dike och blir släppad i diket! Han släpper heller inte taget. Men hans åktur tar slut då han åker med huvudet rakt in i en brotrumma och axlarna tar stopp i trumman! Ajj… Dikte var iallafall tort!!!!

Nu är det bara att sova och hoppas på att alla hästar går lika bra i morgon!! Har dessutom fått en ny träningshäst i stallet i dag! En liten curly hingst till. Han heter Tristan precis som våran Tristan så vi kan ju hitta på att få lite missförstånd angånde dom två det närmaste!

/ Tommy.