När jag var lite så jobbade min mamma som dagmamma! Det vill säga att jag och min bror alltid hade en massa extra barn hemma på dagarna när i var små! Detta var ju givetvis både roligt och tråkigt! Men vi sa nog i från när dom var för jobbiga! Jag minns specielt en kille som hette Conny som jag blev så arg på så jag slog till honom och han ramlade ner i en balja och fastnade! Morsan fick dra loss honom och hur lätt var det att förklara att han fastnat där? En annan kille hette Patrik han var så dum så vi låste in honom i vedboden! Men då blev det liv!

Sedan hade vi Mikael Rickfors söner hemma på dagarna med, Mikael Rickfors som skrivit låten Jag ska köpa vingar för pengarna, om ni hört den. Ja Dom bodde på Gotland några år under min uppväxt i samma socken som vi! Dom hade en gård som hette Grymlings och så hette ju också deras band under den tiden. Hur som så hette Mickes fru Mia hon höll på med western ridning. Det ena läde till det andra och hon ville att jag skulle hjälpa henne att rida en häst dom hade. Sagt och gjort, så detta gjorde jag en tid. Men kändisfamiljer är lite specielt! Det hände många roliga saker under tiden jag hjälpte till med deras hästar! Dom var bland annat inte så väldigt morgonpigga, så en förmiddag när jag kom dit så var barnen ute och lekte och när jag gick in mot huset för att knacka på så stod det en död och stelfrusen tupp i en blomkruka! Jag frågade ju barnen varför den stod där? Var på dom förklarade att dom hade planterat den så den skulle leva upp till våren igen! Nu är väll barnen säker över 20 år men jag minns dom ännu som ganska små!

Rätt lustigt det där hur man minns folk som man sist såg dom! När jag ringde till Canada för ett år sedan elle något så svarade en liten tjej som heter Charlie, hon var nog 3 eller 4 år när jag var i Canada. Hur som så hade jag och hon rätt kul ihop! Men hon var tonåring när hon svara i telefon, det känndes rätt konstigt! I min värld var hon max 5!

Här ser ni Micke som nu gift om sig som ni kan se på bilden!

Mia som säkert inte heter Rickforslängre!

/ Tommy