En av dom som komenterar min blogg flitigast bad mig skriva mer om roliga människor jag träffat! Jag brukar allt som oftast tänka på roliga möten och incidenter som man skulle kunna skriva om! Problemt uppstår då man inte vet om dessa människor eller någon i deras närhet läser min blogg, för helst vill jag ju inte göra någon ledsen!

Men en rätt rolig grej som många tyckte förr ang förstagångsuppsittningar var att det skulle vara billigare om hästen inte bockade! Ja till och med en fru till en svensk western tränare försökte pruta vid några tillfällen då hästen inte bockat! Detta är dock rätt kort tänkt för helst av allt vill jag inte att hästen ska bocka! Ja om man då sitter där och rider och tycker jag gjort av med för mycket pengar på sistone då hade jag ju fått sett till att hästen bockade! O inte hade detta blivit bättre för kunden i fråga! Det går ju att få nästan vilken häst som helst att bocka om man vill! Normalt sett försöker man ju få dom att inte göra detta! Men i vissa fall så finns det så pass mycket bock i hästen att man inte helt kan hålla dom ifrån det utan kanske är tvungen att jobba igenom detta bekymret i stället för runt!

En annan rätt rolig grej var en tjej som prov red sin häst efter att jag ridit in den! Den hade kommit som problemhäst och det hade varit lite pyssel med den! Men den var snäll när tjejen red den! Hur som när hon ridit klart så stod hon still i mitten och pratade med mig och när hästen ruskade på sig så skrek hon rätt ut i räddsla och panik! Ett riktigt ångest vrål hon trodde hon skulle dö, jag lovar! Men hästen stod bara lungt där, oturligt nog för hennes del var det nog 12 eller 13 personer som tittade på! Måste varit rätt pinsamt för henne!

Jag ska fundera lite mer över vilka märkliga möten jag kan skriva om! Roligt när ni komenterar och berättar vad ni gillar!

/ Tommy.