Ni är ett litet troget gäng som komenterar mina bloggar! Roligt är det skulle vara ganska tråkigt att skriva om det aldrig dök upp några komenterer…. Hur som så är det rätt svårt att veta vilka texter ni gillar eller inte gillar och vilka ni helt enkelt kommer att komentera!

Det är ju så att även dessa komentarer som ni lägger in gör min dag lite roligare! Vissa mins man andra glömmer man av och just så är det väl för er med vad det gäller mina blogg texter kan jag tänka!

Komentarer som Teori för kor. Veterinär som har praktikant med på sin första arbetsdag, vem skulle vilja ha en praktikant med på sin första arbetsdag? Och så kvinnan som tyckteatt socialen skulle omhänderta alla barn som inte hade reflexer, det är sådann som fastnar för min del! Tänk på den sist nämda. Rätt häftigt att dra den steget längre! Varför bor du på ungdomshem? Ja hade inte reflex som 14-åring. Skulle nog bli många omplacerade barn!

Jaja jag hoppas att ni kommer att komentera ännu flitigare under 2009. Då det är just era komentarer, tankar och med och mothugg som gör det värt att lägga denna extra tid på att blogga! För lite tid och tanke kräver det allt även om man inte kan tro det!

I dag var det dags för frissan igen! Robin tyckte inte att det var fult lika roligt i dag som sist! Men hela familjen är nu ny klippt igen!Blog Image

/ Tommy.