Ingen reklam tack! Ja så står det ju på postlådor, och dörrar i lägenheter! Jag önskar man kunde skriva så på sin mailbox med! Riktigt skräp sorteras ju bort men sen finns det alla dom som gör massutsik till alla i sin mail lista för att nå sina kunder… Rätt löjligt men jag retar mig på att behöva radera dessa mail!

Kanske bara skulle börja med att svara dom ingen reklam tack och se vad som hände! Jag är nog rätt kass på att sälja saker! Tycker nog rätt illa om när folk försöker tvinga på en saker med! Borde det inte vara så att jag kontaktar dom om jag vill köpa?

Hur ska man sedan som kund kunna veta vad som är bäst? På Globen gick jag och Lolle runt bland alla försäljare! Där såldes läderoljor på två ställen. På ett ställe började dom prata med Lolle och putsade hans boots. Dom menade på att deras olja var den bästa på marknaden. Mycket bättre än den andra som såldes här pågrund utav att den inhöll…..

På nästa ställe kände dom igen mig och börja prata vilket lädde till att dom putsade mina boots. Gissa vad deras olja var inte bara bäst på Globen utan den bästa oljan man kunde få tag på i Sverige! Pågrund utav att den innehöll…….

Ja hur ska man veta vilken som verkligen är bäst om man nu inte råkar vara proffesor i just läderolja? Lite så är det ju med allt man ska köpa om det så är en sadel eller en tv. Är man själv inte riktigt bra på just det man ska köpa så får man lita på en försäljare och alla säljer dom ju det bästa, så hur stora är odsen för att jag prickar rätt?

Blog Image

På bilden Bowmore och Tristan.

/ Tommy.