Jag har ju gnällt lite här på bloggen om folk som jobbar med djur men saknar djur vana eller känsla. Men nu tänkte jag berömma en killesom har både vana noch känsla!!!

I dag har vi varit med Slim och TJ hos hästtandläkare Benny Lindström, han är inte bara en duktig tandläkare utan också en hästkille rakt igenom! Det blir så mycket bättre när det är hästfolk som jobbar med hästar!

Två vargtänder hade Slim som nu mer är borta. Bägge var lite vasa men är nu fixade. Blog Image

TJ efter undersökning och behandlig. Lite nyfiken nästan så man kan tro han vill ha mer tandvård!Blog ImageSlim under behandling!Blog ImageBlog ImageHär tittar jag på vargtänder!´

Benny är en gammal kund till mig jag tror jag red första inridningshästen åt honom 2002. Sedan dess har det blivit någon varje år. Utöver att han är tandläkare så föder han också upp snäla och lätt inridna hästar! Nu ska jag dock inte säga för mycket för första helgen i januari ska jag dit och jobba årets inridningar! Men jag kan inte minnas att någon av dom hästar jag hitintils har jobbat där någonsin har gjort något som gjort mitt jobb jobbigt!

Behöver ni hästtandläkare så kan jag rekomendera Benny!!!

/Tommy.