Uppfann en liten låt under framridningen inför vår uppvisning – Globen by night, fylla och fight!!!!

Jaja, uppvisningen gick ok antar jag… Jag blev nog tyvärr mer känd för mina avramlingar, då jag blev skjuten, än min roping! Ropingen blev en hel kalv och detta är ju numera ett godkänt ropingkast… Problemet var bara lite missförstånd mellan chaffis och mig. Han stannade tyvärr vid träff! Detta var definitivt inte hans fel, utan bekymret var att vi inte fått träna ihop mer än två repor tidigare under dagen!

Men kalven blev knuten och klar! I övrigt blev Torneamentums uppvisning väldigt uppskattad och mina avramlingar har jag tyvärr fått mer beröm för än ropingen!

Hur som helst så är Globen en underbar arbetsplats och vi har haft en toppenhelg! NU har jag dessutom rättstavningshjälp direkt från baren!!!!!

Tackar för alla uppmuntrande och trevliga kommentarer!

/ Tommy