Måndagar har ett tag nu inneburit Morganhästjobb! Jag har några måndagar i rad jobbat två Morganhästar i Slättered, så även denna måndag!

Efter detta är det träningshästarna här hemma som ska jobbas, och även Lilleman ska få gå ett pass. Efter det är det ju de egna som vi håller på att sätta igång som ska gå ett pass – Rob, TJ, Slim.

Efter detta närmar sig nog kvällen!!!! Då ska vi iväg och hämta hästen vi var och tittade på igår kväll….

Igår tävlades det i WRG, min klubb alltså. Fast jag var tyvärr inte där… Jag var först bokad i Rättvik denna helg, och samtidigt som Rättvik bokade av, så bokade Öland upp helgen. Även dessa bokade sedan av och då passade jag istället på att åka på RHAs extra årsmöte. I Dummy roping resulatet bölev som följer: 1:a – Timmy Hoas, 2:a – Thomas Lindgren, 3:a – Stefan Thelke, 4:a – Mattias Rödén. Detta var alltså Mattias Rödens come back tävling efter skadan!!!! Kul att se att du är på banan igen!!!! I stoppingen blev resultatet tunnare: 1:a – Lolle Hoas, det slutar där. Tyingen vanns av Timmy Hoas och Lolle Hoas kom tvåa.

Så här såg det ut när Thomas Lindgren föreställde Mattias Rödén i Freestyle Reining under gårdagens KM! Man kan säga att han gått in för uppgiften, då han till och med sparat skägg för att likna Mattias!!!

Nej, nu måste jag skynda för att hämta upp mina sporrar från Bredegården och sedan iväg mot Slättered!!!

/ Tommy