Slättereds jobbet klart och hemma för lunch! Det vill säga, bara resten av dagen kvar…. Detta med hästar är ett evighetsjobb som bara rullar på… Och riktigt ledig, det blir man just aldrig!!!

På vissa sätt har jag ju lättare att ta ledigt en dag än vad väldigt många andra har! Men längre semester, som en vecka eller två, det har jag aldrig haft. Sen så väljer jag ju att se tävlingar och riddarspel som semester… Och detta gör ju att det faktist blir lite lediga dagar på ett år. För första gången i mitt liv kommer jag faktiskt med tävlingar och olika ledigheter inräknat, ha varit ledig en månad sammanlagt…. Inte illa…. Och nu snart väntar ju dessutom 10 dagars riktig semester på Malta… Detta är också nytt, att åka på medelhavssemester… Helt utan häst och jobb!!!! Fast det är ju hela Torneamentum som åker, så lite hästprat lär det ju bli ändå… Hoppas kunna blogga vidare även från Malta… Det ser ut som att det ska kunna fungera!!!!

Nu väntar maten och sedan är det dags att sätta igång med jobbet här hemma!Blog Image

Jag och Jojje, Claes Helms häst som jag skrev om igår…. Kortet är taget 2002 på Hjo ko, samma tävling som jag var den första under 4 sekunder i svensk roping. Det var på Rob och tiden stoppades på 3,88 sekunder. I dag är rekordtiden 3,18 sekunder…

/ Tommy