Då var lunchen avklarad… Robin sover middag, sedan är det ner till Bredegården och jobba träningshästar…

Detta med att ha saker och djur till salu, som vi nu har två hästar, det gör att man får lite extra telefonsamtal. Samtalen för med sig lite extra frågor… Igår var det en som frågade om vi brukade leka med fyraåringen som är till salu. Undra vad de egentligen tänkte sig? Tja, björnen sover är hans favoritlek, men för omväxlings skull brukar vi leka kurragömma också!

Eller som för några år sedan, då vi hade hundvalpar till salu. Då frågade tjejen som ringde hur hanen är som pappa? Skulle kanske då ha svarat “ja, han tar sitt ansvar, de har växelvis boende varaannan vecka…..”

Jag är inte avundsjuk på de som lever på att sälja djur och saker!!!!! Tänk va mycket märkliga telefonsamtal de måste få!!!!

Fast detta händer ju även i mitt jobb, konstiga samtal alltså! Det vanligaste, det är folk som ringer och vill att man ska rida in hästen på deras vis…. Detta är ju tyvärr något jag inte kan göra, då jag jobbar på mitt vis både för min egen och hästens säkerhet…. Men det är en rätt lustig tanke att först misslyckas på sitt eget vis, men ändå försöka få någon som är helt ovan med att jobba på detta sätt, att göra om samma misstag….Blog Image

/ Tommy