Ja, vi var i Vara och tittade på en arab/quarter korsning… Den kommer hit för att ridas in och sedan säljas. Det verkar vara en trevlig liten häst, ganska mycket arabutstrålning…..

Har i dag på bloggen fått erbjudande om att köpa en tiondel i Indian Hot, som står här i träning…. Jag har aldrig haft erbjudande om att bli delägare i en galoppör förut! För er som vill se lite bilder på honom eller bara kolla in en galoppsida, gå in på www.stallhoiom.com

Ganska roligt att jobba med nya typer av hästar.. Har tidigare haft några hästar som skulle bli galopörer, ett fullblod och två araber tror jag, men så många är de inte.. Clair, som jag jobbade åt i Kanada, han hade ridit in och tränat en hel del galoppörer, men detta hade han slutat med när jag var där. Många galna galopphistorier fick jag allt lyssna på….

Detta med att skriva och stava är ju inte min grej… Catrine, som rättar alla mina texter, har varit på två dagars semester, så nu ikväll har hon nog si så där en åtta texter att gå igenom…. Det kan nog vara mindre roligt att vara tvungen att fixa mina texter ibland…Blog Image

Så här kan utsikten från min bil se ut! Någon som kan gissa var kortet är taget?

Nu får det allt vara färdigbloggat för ikväll!!!!

/ Tommy