Ganska svårt det här med föreningar…. Det är alltid så många som tycker mycket när det pratas i allmänhet….Men väl på möten blir det sällan så mycket sagt och oftast kommer inte ens de som gapat mest innan. Det är ju rätt märkligt enligt min mening! Jag blev riktigt förvånad över att det inte var fler på RHAs möte idag!!!! Det har ju helt klart varit det stora samtalsämnet på väldigt många håll ett bra tag nu!!!!

Jag är nog ingen föreningsmänniska egentligen. Jag gillar att komma på något och genomföra det snabbt när jag väl bestämt mig… Jag sitter ju som ordförande i Kinna Ropers och lite tror jag att de andra stackarna i styrelsen får försöka bromsa mina påhitt ibland!!! Det är ganska lätt att komma med idéer, men det kan vara betydligt tyngre att hålla alla idéer levande, så att de till slut blir utförda. Jag antar att det är just detta som ibland bromsar föreningar från att vara riktigt aktiva. Just detta att det är svårt att jobba medan järnet ännu är varmt, för att man måste få styrelsens och i vissa fall medlemmarnas godkännande….

Fast det är klart att det måste vara på det viset, annars hade det ju varit en toppengrej att sitta i en styrelse som kan bränna pengar hur de vill, på vad som passar en.

I Kinna Ropers håller vi just på med, enligt mig själv, Sveriges roligaste ropinggrej…. Tyvärr så kan jag inte gå in på den mer just nu, men efter vårt extra insatta årsmöte den 1 november, hoppas jag ha alla medlemmar bakom mig i detta, så jag kan presentera det även för er bloggläsare…..Blog Image

/ Tommy