Efter en strömlös natt utan värme, har vi nu gjort alla förberedelser… veterinärbesiktat hästarna, provat ut lasson och fördrivit en massa tid. Som jag sa igår, så är det bara jag och Peter som rider i finalen i båda klasserna. I och med att det bara är vi två, så vill det ju verkligen till att vi gör bra ifrån oss, så publiken får se lite bra roping!

Som ni vid det här laget vet, tävlar jag idag om möjligheten att bli svensk mästare för tionde gången i rad i dummy roping. Så nu ska jag verkligen göra allt jag kan för att det ska bli så.

Jag återkommer och berättar hur det har gått så snart som möjligt efter finalerna och hoppas självklart på att då kunna meddela ett resultat som jag är nöjd med!

Nu är det nära, ska bara byta om och fixa lite med hästarna och sen backar jag upp i startboxen…

/ Tommy